ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Adósságrendezés ingatlanfedezet nélkül

utolsó módosítás: 2012. április 12. csütörtök - (11:27)

Jelenleg van 6 kölcsönöm-hitelem, amennyiben adósságrendezés címén most visszafizetésre kerülne, kb. 3 millió Ft lenne. Évek óta törlesztek, egyszer nem késtem a visszafizetéssel, a negatív bár listán nem szerepelek.

A gondoz az, hogy ezek törlesztése már meghaladja a havi nettóm felét (a fizetésem 225.000, 26.000 a családi pótlék, feleségem 90.000-ret keres, a havi törlesztések pedig 130.000 körül vannak).

A kérdésem az lenne, hogy van-e mód, lehetőség arra, hogy mind a hatot kiváltani úgy, hogy nincs ingatlanfedezetem, és a havi törlesztés akár 80-90.000 körül lenne?

Köszönöm.
TéGabó74

Kedves TéGabó74!

Személyi hitel formájában sajnos nincs lehetőség adósságrendező hitel felvételére. Ennek oka, hogy fedezet nélküli kölcsön igénylésekor a bank azokat a havi törlesztéseket is figyelembe veszi a hitelbírálat során, melyek az adott kölcsön felvételét követően megszűnnének. Így a jövedelemvizsgálaton sajnos nem felelne meg.

Másrészt az ingatlanfedezet nélküli kölcsönök kamata közel azonos szinten van, így az újabb személyi hitel felvétele nem feltétlenül eredményezne törlesztőrészlet csökkenést.

A havi törlesztési kötelezettség mérséklésére jelenleg olyan adósságrendező hitelajánlatot tudna pénzügyi Partnerünk készíteni Önöknek, melyhez ingatlanfedezetre is szükség van. Az ilyen típusú hitelkonstrukciók megismeréséhez ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése szükséges, mely online Hitelkalkulátorunkból érhető el.


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

 

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Adósságrendezés ingatlanfedezet nélkül bejegyzéshez 2 hozzászólás

 • 1
  Molnár Tibor
  2012-07-26 | 08:19

  600.000 Ft kellene. 80.000 Ft a nyugdíjam. 72 hónapra. Bar listás nem vagyok. Megkaphatom ezt az összeget?
  Tisztelettel: Tibor

 • 2
  Ingatlan1.hu
  2012-07-26 | 12:59

  Kedves Tibor!
  Ahhoz, hogy megtudjuk mondani hozzávetőlegesen mekkora összegű személyi hitelt kaphat, bővebb információkra lenne szükség. A hitelfelvétel szempontjából meghatározó az Ön életkora, esetlegesen fennálló havi hiteltörlesztése, aktív bankszámla kivonat megléte, stb. Célszerű volna online adatlapunkat kitölteni, s pénzügyi Partnerünk ismertetni fogja a lehetőségeket.

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet