Hitelkalkulátor

Banki hitelek összehasonlítása

2011-05-26

A pénzintézeteket számos szempont alapján össze lehetne hasonlítani. Aki azonban hitelfelvétel előtt áll, az leginkább a bankok hitelkonstrukciók szerinti összehasonlítására kíváncsi.

A hitelek legegyszerűbb összehasonlítása a törlesztő részletek alapján történik. Ehhez nem szükséges – időt és fáradságot nem kímélve – felkeresni az egyes bankokat, hiszen a honlapunkon elhelyezett Hitelkalkulátor segítségével ezt Ön is megteheti. Online kalkulátorunk a hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő függvényében számol. Ön határozhatja meg mindhárom adatot. A hitelcél könnyen kiválasztható a megadott lehetőségek közül, melyek között a lakáscélú hitelektől a szabad felhasználású és adósságrendező jelzáloghiteleken át, egészen a fedezet nélkül elérhető személyi kölcsönökig bármely hiteltípus megtalálható.

[calculator]

A maximális futamidő hitelcélhoz kötött, ám bankonként is változhat. Fedezet nélkül maximum 8 évre lehet hitelhez jutni, szabad felhasználású és adósságrendező kölcsön jellemzően 20-30, lakáscélú jelzáloghitel pedig akár 35 évre is kérhető.

Kölcsön kalkulátorunk szinte az összes hazai bank ajánlatát tartalmazza, s mindig a megadott feltételeknek megfelelő, legkedvezőbb konstrukciót jeleníti meg. A kapott eredmény nem minősül ajánlattételnek, tehát a kölcsön jóváhagyását banki hitelbírálat előzi meg.

A bankokat össze lehet hasonlítani a hitelek fajtái szerint is: léteznek normál konstrukciók, de igényelhetők lakáskasszával és életbiztosítással kombinálható, illetve türelmi idős termékek. Az adós igényei szerint javasolt kiválasztani a megfelelőt. A döntésben pénzügyi partnereink Hiteltanácsadói is segítenek Önnek.
Amennyiben lakáscélt szeretne megvalósítani, a piaci kamatozású kölcsönök mellett feltétlenül ismerje meg az állami kamattámogatású lakáshiteleket, melyek az alábbi hitelcélok esetén igényelhetők: [ad#Támogatott lakáshitel]

Jelzáloghitelek felvételekor nem elhanyagolható szempont a járulékos költségek összege. A bankok illetve hitelek összehasonlításakor tehát ezt se hagyja figyelmen kívül! Egy-egy díjelengedési akcióval jelentős összeget megtakaríthat! A kamat és költség szerinti összehasonlítást segíti a Hitelkalkulátorban megjelenő THM (Teljes Hiteldíj Mutató).

Minden pénzintézet támaszt bizonyos feltételeket a hiteligénylőkkel szemben. Ezek között vannak általános feltételek – például: jövedelemigazolás megléte, BAR vizsgálat, jelzáloghiteleknél ingatlanfedezet bevonása – de ezen belül eltérhetnek a bankok egymástól attól függően, hogy mekkora a minimálisan elvárt jövedelem összege, milyen hosszú munkaviszonyt kell igazolnia az igénylőnek, mekkora értékű ingatlant fogadnak el fedezetként, stb. Mindezekről érdeklődjön
Hiteltanácsadóinknál!

Ha személyre szóló ajánlatot szeretne kérni, kérjük, töltse ki online nyomtatványunkat! Számolja ki kalkulátorunkkal a legkedvezőbb törlesztő részleteket és töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply