ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Hátralékos hitel kiváltható?

utolsó módosítás: 2012. május 15. kedd - (14:49)

Tisztelt Ingatlan1!

Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy sajnos nem nagyon tudom fizetni a hitelemet. Ez egy személyi kölcsön, amit 4 éve vettem fel és még 1 év van hátra. Amikor felvettem, akkor még két fizetésből tudtuk rendesen törleszteni, de most már csak egy kereset van.

Ez a második hónap, hogy el vagyok maradva. Ha ki tudnám valahogy váltani, akkor az sem jelentene gondot, hogy a hátralékot befizessem, mert a fiam kifizetné helyettem.

Tehermentes lakásom van, 7-8 millió forintot ér. Ha arra tudnék nem több mint 1 millió forintot felvenni, akkor még fel is tudnám egy kicsit újítani. 46 éves vagyok, 90-100 ezer forintot keresek.

Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel: Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Hátralékos hitelt a pénzintézetek nem váltanak ki, tehát az elmaradást mindenképpen rendeznie kellene. Ez nemcsak a hitelkiváltás miatt lenne fontos, hanem azért is, hogy adatai nem kerüljenek BAR listára. BAR lista esetén ugyanis egyik bank sem nyújt hitelt.

Tehermentes ingatlanát fedezetként bevonva kedvező jelzáloghitelhez juthat, amelyből egyrészt visszafizetheti személyi hitelét, másrészt a maradék összeggel szabadon rendelkezhet, felújításra is költheti.

Jelzálog alapú konstrukció lévén a jelenleginél kedvezőbb kamat mellett jut kölcsönhöz, s a futamidő kitolásával szintén csökkenthető a havi törlesztés összege.

Elsőként azt javasolnánk, hogy töltse ki ajánlatkérő nyomtatványunkat, melyet az oldalunkon elhelyezett Hitelkalkulátorból ér el. Ezt követően pénzügyi Partnerünk tájékoztatni fogja az elérhető hitelekről, melyek közül Ön választhatja ki az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelőt!


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

 

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet