ingatlan1.hu

Hitel több célra

utolsó módosítás: 2012. június 05. kedd - (15:21)

Tisztelt Tanácsadó!

Nekem az lenne a problémám, hogy hitelt szeretnék felvenni, de nemcsak egy hitelcélom lenne, hanem több mindenre szeretném költeni. Ilyen esetben milyen kölcsönt lehet igényelni?

A kölcsön egy részét egy műhely rendbehozatalára fordítanám, de ezen kívül vásárolnék is egy telket. A műhelyhez pár százezer forint is elég lenne. A telek ára: 1 millió forint.

A fedezet egy kb. 50 éve épült ház lenne, ami az én tulajdonomban van. Ugyanazon a telken van, ahol a műhely. Nincs rajt semmi hitel.
Egyéni vállalkozó vagyok lassan 20 éve. Feleségem háztartásbeli. 1 gyermekünk van.

Kérdezném még, hogy milyen jövedelemigazolást kell vinnem és mekkora jövedelmet kell igazolni? Nem minimálbéres vagyok.

Kérem mielőbbi tájékoztatásukat!
Köszönettel: Miklós

Kedves Miklós!

Több hitelcél megvalósításához szabad felhasználású jelzáloghitel felvételét javasoljuk Önnek. A szabad felhasználású hitel előnye, hogy a teljes összeget Önnek folyósítja a bank és igény szerint használhatja fel. Műhely felújítására lakáscélú hitel nem is kérhető, csak szabad felhasználású jelzáloghitellel vagy személyi hitellel finanszírozható. Ám a kettő közül lényegesen kedvezőbb feltételekkel kínálják a bankok a jelzálog alapú konstrukciót, amelyet 1 millió forinttól érdemes igénybe venni.

A ház értékét ugyan nem említi, ám ha a forgalmi értéke eléri minimum az 5 millió forintot, akkor a pénzintézetek többségénél elfogadható fedezetként, s felvehető a kívánt 1,5 millió forint.

A hiteligényléshez NAV jövedelemigazolást kell benyújtania. A kölcsön már minimálbéres jövedelemmel is igényelhető. További követelmény az ugyancsak NAV igazolás, mely tartalmazza, hogy nincsen adótartozása. Háztartásbeli felesége ugyan jövedelmet nem tud igazolni és az ingatlannak sem tulajdonosa, ám házastársként kötelező részt vennie az ügyletben.

A jelenleg forint alapon elérhető szabad felhasználású jelzáloghitelekről pénzügyi Partnerünk készséggel tájékoztatja Önt ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése és elküldése után. Az adatlap online Hitelkalkulátorunkból érhető el.


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

 

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet