Hitelkalkulátor

Hitelkalkulátor 2012-ben

2011-11-18

A 2012-ben elérhető legkedvezőbb lakáscélú hitelek havi törlesztő részletei után szeretne érdeklődni? Esetleg szabadon felhasználható hitelre lenne szüksége és szeretné megtalálni az elérhető legkedvezőbb kondíciókat? Netán építkezni szeretne 2012-ben és érdeklődni próbál az elérhető állami támogatások vagy támogatás nélküli hitelek után?

Az ingatlan1.hu weboldalán található hitelkalkulátor 2012-ben is az Ön segítségére áll akkor, ha az elérhető legkedvezőbb hitel kondíciókat szeretné megtalálni. pénzügyi partnereink hiteltanácsadói hitelkalkulátorunkat folyamatosan naprakészen tartják, így biztos lehet abban hogy amikor a számítást elvégzi, akkor az aktuális hitel piacon elérhető legkedvezőbb kondíciókkal számolt törlesztő részleteket kapják eredményül.

[calculator]

A kalkulátorunk segítségével 2012-ben is meg tudja tekinteni az elérhető legkedvezőbb szabad felhasználású,lakáscélú,adósságrendező vagy jelzáloghitel kondíciókat. Sőt ezentúl menően személyi kölcsön törlesztő részletek számítására is van lehetőség. Amennyiben 2012-ben tervezik új vagy használt lakás vásárlását és nem tudja hogy melyik pénzintézethez forduljanak, ahol a lehető legkedvezőbb feltételeket érheti el, mindenképpen javasoljuk, hogy próbálja ki hitelkalkulátorunkat.

Nem csak jelentős időt tud megtakarítani segítségünkkel, de biztos lehet abban hogy a hitel futamideje alatt akár több százezer forintot is meg tudunk spórolni. Amennyiben kitölti online ajánlatkérő nyomtatványunkat is, válaszol néhány egyszerű kérdésre akkor pénzügyi partnereink hiteltanácsadói az Ön adottságainak megfelelően meg fogják keresni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket a piacon.

2012-ben természetesen a piaci kamatozású lakáshitelek mellett lehetőség van államilag támogatott lakáshitelek igénylésére is. Hitelkalkulátorunk segítségével az így elérhető havi törlesztő részleteket is könnyen és egyszerűen ki tudja számolni.

Szabadfelhasználású vagy lakáscélú hitelek esetén a maximálisan igényelhető futamidő általában 30-35 év. Azzal azonban mindenképpen tisztában kell lennie, hogy 20 évnél hosszabb futamidő esetén a havonta fizetendő törlesztő részlet mértéke már nem csökken jelentősen, sőt 20 évnél hosszabb futamidő esetén a felvett hitel összegéhez képest lényegesen magasabb kamat került kifizetésre a teljes futamidő alatt.

Az adós életkorával szemben támasztott követelmények általában nem változnak. A minimális életkorhatár általában 18-20 év míg a felső korhatár tekintetében az a szabály van érvényben, hogy az igénylő a hitel lejáratakor nem lehet idősebb mint 65-70 év.

Amennyiben nagyobb összegű kiadásai miatt szeretne hitelt igényelni vagy lakásvásárlás előtt áll, mindenképpen javasoljuk, hogy kérje szakértő segítségét. Legyen szó akár kisebb összegű személyi kölcsönről vagy több milliós nagyságrendű lakáshitelről, célszerű minden esetben szakértőhöz fordulni.

Az ingatlan1.hu az önök rendelkezésére áll. Pénzügyi partnereink szakértői segítenek megtalálni az ön számára aktuálisan elérhető legkedvezőbb lehetőségeket.

Hitelfelvétellel kapcsolatban lennének további kérdései? Tegye fel őket online szakértőinknek, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak kérdéseire.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katalin 2011-11-24 at 22:13

  A munkabérem nem fix. A nettó 70 ezret nem éri el. Sehol nem kaphatok hitelt?
  Köszönettel: Kati

  • Reply Ingatlan1.hu 2011-11-24 at 22:17

   Kedves Kati!
   A mindenkori minimálbér összegét (jelenleg 60.600.- Ft) elérő jövedelemmel már fedezet nélküli személyi kölcsön és ingatlanfedezet bevonásával nyújtott jelzáloghitel is igényelhető. Hitelfelvételnél tehát nem jelent problémát, ha igazolt jövedelme nem éri el a 70 ezer forintot.
   A várható havi törlesztő részlet összegét kiszámolhatja online Hitelkalkulátorunk segítségével, majd kérheti pénzügyi Partnerünk személyre szóló hitelajánlatát!

 • Reply Kati 2011-11-30 at 16:05

  Annyi lenne a kérdésem, tudna nekem segíteni, melyik bank adna kölcsönt ilyen feltétellel? Nincs ingatlanfedezet, nincs kezes és sokszor nem éri el a fizetésem a nettó 70 ezer Ft-ot! Nagyon sűrgős lenne!
  Köszönöm a válaszát.

  • Reply Ingatlan1.hu 2011-11-30 at 22:27

   Kedves Kati!
   Ingatlanfedezet nélkül személyi hitel felvételére lehet jogosult. Pénzügyi Partnereink között van olyan bank, ahol már nettó 60 ezer forintos jövedelem igazolása mellett van lehetőség a személyi kölcsön igénylésére. Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hitelszakértőink tájékoztatni fogják a lehetőségekről!

  Leave a Reply