Hitelkalkulátor

Hitelkalkulátor legkedvezőbb ajánlatai

2013-06-18

Tisztelt Ingatlan1.hu!

Lakásvásárlási hitelre lenne szükségem, és ahhoz szeretnék segítséget kérni, hogy melyik bankot válasszam, ahol valóban kedvező feltételekkel vehetnék fel hitelt. A hitel kalkulátorok az aktuális ajánlatokat hasonlítják össze, vagy csak körvonalakban segítenek? Szeretnék pontot információkkal rendelkezni, mielőtt felkeresném valamelyik bankot.

Használt lakást szeretnék vásárolni. Ez lenne az első lakásom. Egyedül lennék tulajdonos, nincsen élettársam és gyermekem sem, gondolom így szocpolt nem kaphatok rá. Esetleg valamilyen kedvezményes kölcsön szóba jöhet? A vételár 6,5 millió Ft. Jogosult lehetek ennek az összegnek a felvételére, ha négy hónapja dolgozom munkahelyemen, de már nem vagyok próbaidő alatt? A fizetésem 125.000 Ft.

Várom válaszát.
Edit

Kedves Edit!

Online Hitelkalkulátorunk a bankpiacon elérhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókat tartalmazza, naprakészen, mindig az aktuális kamatoknak megfelelően, tehát nemcsak a körvonalakban való tájékozódást segíti elő. A kalkuláció a havi törlesztő részlet mellett megjeleníti az adott konstrukció teljes hiteldíj mutatóját (THM) és az adott cél esetén elérhető hiteltermékeket. Használt lakás vásárlása esetén például a legkedvezőbb piaci kamatozású lakáshitelt, a legkedvezőbb állami kamattámogatású lakáshitelt, valamint a legkedvezőbb forint és euró alapú lízingkonstrukciót.

Ha a kalkuláció eredményeképpen kapott konstrukciók valamelyike felkelti érdeklődését, akkor célszerű részletes ajánlatunkat is kérnie. Ezt online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével teheti meg. A konkrét részletek ismeretében Szakértőink személyre szabott hitelajánlatot tudnak Önnek készíteni, díjmentesen. Ez nemcsak az aktuális törlesztő részleteket tartalmazza, hanem a hitel járulékos költségeit is. Például: értékbecslési díj, folyósítási jutalék, stb. A hitelfelvétellel járó költségek jelentős része most megspórolható a bankok nyári díjelengedési akciójának köszönhetően.

Használt lakás vásárlására jelenleg egyáltalán nem igényelhető szocpol vagy egyéb vissza nem térítendő támogatás. Ilyen kedvezményt tehát akkor sem tudna érvényesíteni, ha volna gyermeke. Azonban egyedülállóként is igényelhető állami kamattámogatású lakásvásárlási hitel. Ez esetben a futamidő első öt évében az állam kamattámogatást biztosít a törlesztő részlet megfizetéséhez, így kedvezményes hiteltörlesztés érhető el. A lakáshitelek között nincsen különbség a szerint, hogy a lakásvásárlónak ez az első lakása lesz-e vagy sem.

Ahhoz, hogy jogosult lehessen az államilag támogatott lakáshitelre, legalább féléves biztosítási jogviszonyt kell OEP (Országos Egészségbiztosítási Pénztár) által igazolnia. Továbbá rendelkeznie kell saját erővel. A vételár teljes összege csak akkor vehető fel, ha a hitelügyletbe plusz ingatlanfedezet is bevonható.

További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply