ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Hitelkiváltás bar listásoknak?

utolsó módosítás: 2012. február 20. hétfő - (13:59)

Tisztelt Tanácsadó!
Volt egy személyi kölcsönünk, amit körülbelül 2 éve vettünk fel, ám a havi törlesztő részletek jelentősen megemelkedtek és eljutottunk odáig, hogy nem tudtuk fizetni. Akkoriban az állásomat is elvesztettem és nem tudtam fizetni a hitelt. A bankkal sikerült megegyeznem és ennek köszönhetően felmondásra nem került a hitel, de a BAR listára felkerültem a magas elmaradás miatt. Azóta van újra munkahelyem és már tudom rendesen fizetni a kölcsönt. A kérdésem az lenne, hogy ilyen feltételekkel tudok – e egy hitelkiváltó hitelt igényelni, amivel le tudnám cserélni a személyi kölcsönt és ezen túl még lakást is vásárolnék, amire szükség lenne egy lakáshitélre is és a szocpol támogatást is szeretném mindenképpen kihasználni, mert azt olvasta, hogy 2012-től újra bevezetésre került.

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!
Erika

Kedves Erika!
Köszönjük szépen megkeresését.
Sajnos jelenleg a bar lista kizáró okot jelent minden pénzintézetnél a hiteligénylés során. Ez azt jelenti, hogy ameddig a neve szerepel a KHR rendszerben, addig újabb hitel igénylésre nincs lehetősége. Ez még akkor is így van, ha a hitelcél annak a hitelnek a kiváltása lenne, ami miatt felkerült a listára. Az azonban mindenképpen pozitív változás, hogy 2011-től bevezettet változás értelmében az adós adatai már sak egy évig vannak fent a listán azt követően, hogy az elmaradás rendezésre kerül.

Sajnos azt nem írta meg, hogy mikor került rendezésre az elmaradás, de amennyiben már több, mint 1 éve, akkor megoldható lehet az igénylés abban az esetben, ha a hitel mögé egy ingatlan fedezet is bevonható.

Kérem ebben az esetben töltse ki ajánalatkérő adatlapunkat és tanácsadóink ismertetni fogják Önnel a lehetőségeket.

Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Hitelkiváltás bar listásoknak? bejegyzéshez 4 hozzászólás

 • 1
  Kati
  2012-04-19 | 16:45

  Azt szeretném kérdezni, hogy ha az egyik fél bár listán van autóhitel miatt, de szeretnénk kifizetni és szükség volna adósságrendező hitelre, lehetne-e és hol? Adóstársnak családtag elfogadható?
  Köszönöm.

 • 2
  Ingatlan1.hu
  2012-04-19 | 16:49

  Kedves Kati!
  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet bevonásával vehető fel, ám ha a BAR listán szereplő fél is tulajdonosa az ingatlannak, akkor sajnos nincs lehetőség a hitelkiváltó kölcsön felvételére, mert Magyarországon jelenleg egyik pénzintézet sem nyújt hitelt BAR lista esetén.

 • 3
  Andrea
  2012-07-13 | 15:05

  Nekem az lenne a kérdésem, hogy aktív bár listás vagyok, a bank felmondta a hitelszerződést és ki szeretném váltani a hitelt. Mik a lehetőségeim?
  Köszönöm.

 • 4
  Ingatlan1.hu
  2012-07-13 | 15:07

  Kedves Andrea!
  Felmondott kölcsönszerződés és aktív BAR lista esetén pénzügyi Partnerünk sajnos nem tud Önnek megfelelő hitelkiváltó kölcsönt ajánlani.

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet