ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Hitelkiváltás ingatlanfedezet bevonásával

utolsó módosítás: 2012. május 08. kedd - (18:19)

Tisztelt Tanácsadó!

Az elmúlt években több kölcsönt kényszerültem felvenni, melyek között jelzálog alapú és fedezet nélküli hitel is van. Mivel ezek törlesztő részlete eléggé megemelkedett, szeretném egy kedvezőbb hitellel kiváltani úgy, hogy csak egy banknak kelljen fizetni.

Elmaradásom egyik hitelnél sincs. Az ingatlanom 15 millió forintot ér, vidéken van. A jelzáloghitel amit felvettem 3 millió forint volt, szabad felhasználású. Emellett van két személyi kölcsönöm, egy 700 ezer és egy 300 ezer forintos.

Jövedelmem nettó 160 ezer forint, feleségem jelenleg gyesen van, 1 gyermekünk van. BAR listán nem szerepelünk.

Kérem szíves tájékoztatásukat a hitelehetőségeinkről!
Köszönettel.
Zoltán

Kedves Zoltán!

Ingatlan fedezete mellett kedvező hitelkiváltó kölcsönök érhetők el. Amennyiben deviza alapú hiteleket szeretne kiváltani, további kérdésként merül fel, hogy a jelenlegi árfolyamon számolva mekkora összegű kölcsönre lenne szükség.

A legtöbb bank forint alapon kínálja adósságrendező hitelét, mellyel az árfolyamkockázat elkerülhető. Az ingatlan értékét és a jövedelmeket tekintve több hitelkonstrukció is elérhető az Önök számára.

Mivel azonban személyre szóló hitelajánlatot csak ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után tudunk adni, ezért kérjük, a kitöltést követően küldje el online Hitelkalkulátorunkból elérhető adatlapunkat! Pénzügyi Partnerünk hamarosan tájékoztatni fogja a várható törlesztő részlet összegéről!


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)
Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Hitelkiváltás ingatlanfedezet bevonásával bejegyzéshez 2 hozzászólás

 • 1
  Andrea
  2012-05-08 | 18:21

  Svájci frank alapú 8.000.000 Ft-os hitelemet ki tudom-e váltani forint alapúra? 54 éves vagyok, keresettel rendelkezem. A családban velem együtt 3 kereső van. Összjövedelmünk 300.000 Ft. A hitel a házra van terhelve. A ház értéke 10-11 millió forint.
  Köszönöm a válaszát!

 • 2
  Ingatlan1.hu
  2012-05-08 | 18:25

  Kedves Andrea!
  Ahhoz, hogy kérdésére válaszolni tudjunk, ismernünk kellene a jelenleg fennálló, forintra átszámított tartozás összegét, a ház forgalmi értékét és földrajzi elhelyezkedését, valamint külön-külön a háztartás nettó jövedelmét. Ezen információkat online adatlapunkon adhatja meg, melyet a Hitelkalkulátorból érhet el. A kitöltött és elküldött ajánlatkérés alapján pénzügyi Partnerünk tájékoztatni fogja a hitelkiváltó konstrukciókról!

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet