ingatlan1.hu

Az ingatlan1.hu oldalon a hirdetés feladás magánszemélyek, ingatlanközvetítők részére egyaránt DÍJMENTES!


Htelfelvételhez szükséges munkaviszony

utolsó módosítás: 2012. május 16. szerda - (10:42)

Tisztelt Szakértő!

Engem az érdekelne, hogy milyen hosszú munkaviszony kellene ahhoz, hogy fel tudjak venni 3-4 millió forintot? Jelenleg több mint 10 éves munkaviszonyom van, de szeretnék váltani. Egy vállalkozást szeretnék indítani, ehhez lenne szükségem a kölcsönre. Úgy gondoltam, hogy addig nem mondanék fel, amíg a vállalkozáshoz szükséges dolgokat nem teremtettem elő. De ha a vállalkozói munkaviszony is elfogadható, akkor lehet, hogy előbb váltanék.

Szeretném tudni, hogy milyen havi törlesztésre számíthatok. Ingatlanfedezetként egy családi házat lehetne bevonni, ami tehermentes. Értéke kb. 10-12 millió forint.

Tájékoztatásukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel!
András

Kedves András!

Jelzáloghitel felvételéhez minimum 3 hónapnak meg kell lenni a jelenlegi munkahelyen, ha valaki alkalmazottként dolgozik, ám egyéni és társas vállalkozások esetében legalább egy lezárt évvel kell rendelkezni. Ha tehát hitelt szeretne felvenni, akkor semmiképpen sem javasoljuk a jelenlegi munkahelyén való felmondást!

Szintén alapfeltétel legalább a minimálbér összegét elérő jövedelem. Egyéni vállalkozás esetén az adóhatóság (NAV) állít ki jövedelemigazolást, ám mindig csak az előző évről. Így hiába lenne meg a néhány hónapos vállalkozói jogviszonya, banki szempontból elfogadható jövedelemigazolást nem tudna bemutatni.

A kívánt cél eléréséhez szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelhet, melyet szabadon elkölthet.

Az ingatlanfedezet bevonásával és megfelelő munkáltatói igazolással elérhető jelzáloghitelek várható havi törlesztő részletéről online Hitelkalkulátorunk segítségével tájékozódhat.  Ha szeretné megkapni pénzügyi Partnerünk személyre szóló hitelajánlatát is, akkor kérjük, töltse ki adatlapunkat, melyet a Hitelkalkulátorból érhet el!

További kérdés esetén Szakértőink állnak rendelkezésére!


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)
Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet