Hitelkalkulátor

Legkedvezőbb hitel törlesztő részletek

2010-10-05

Hitelfelvétel előtt áll és érdeklődni szeretne a hitelpiacon, hogy melyek az elérhető legkedvezőbb ajánlatok? Nincs ideje végigjárni a bankokat, de szeretné, ha felvenni kívánt lakás- vagy szabad felhasználású hitelek az elérhető legkedvezőbb lenne?

Az ingatlan1.hu hitelkalkulátora segítségével mindezt könnyen és egyszerűen megoldhatja. Megmutatjuk Önnek, hogyan alakulnának az egyes hiteltípusok szerint a jelenleg elérhető legkedvezőbb törlesztő részletek. Adja meg az igényelni kívánt hitel összegét, válasszon hiteltípust és futamidőt a kiválasztható lehetőségek közül.

[calculator]

A kapott táblában megtekintheti a számolás eredményét, azaz devizanemenként megmutatjuk az aktuálisan elérhető legjobb ajánlatokat.

Hitelkalkulátorunk segítségével az alábbi hiteltípusok esetén számolhatók törlesztő részletek:

  • Lakáshitel új lakás vásárlásra
  • Lakáshitel használt lakás
  • Szabad felhasználású jelzáloghitel
  • Hitelkiváltás, adósságrendező hitel
  • Személyi kölcsön ingatlanfedezet nélkül
  • Lakásfelújítási hitel
  • Építési hitel

Egy megfelelően kiválasztott hitelkondícióval a futamidő alatt akár több százezer vagy millió forint felesleges kifizetést is megtakaríthat. Könnyen ki lehet számolni, hogy havonta 10 ezer forinttal alacsonyabb törlesztőrészlet 30 éves futamidő esetén 3 millió 600 ezer forintos megtakarítást eredményez. Egy 12 millió forintos hiteligény esetén 20-30 éves futamidő alatt 2 kondíció között akár 10 ezer forintnál nagyobb eltérésé is adódhat.

Mielőtt a végső finanszírozási döntését meghozná mindenképpen érdemes alaposan tájékozódnia.

Hitelkalkulátorunk és partnereink ebben mindenképpen az Ön segítségégére lesznek természetesen kötelezettségek nélkül. Kérje partnereink személyre szóló ajánlatát.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply