Hitelkalkulátor

Legkedvezőbb hitel?

2011-01-10

Lakást szeretne vásárolni vagy szabadon elkölthető pénzre lenne szüksége és az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket keresi? Első kézből, gyorsan és egyszerűen kíván tájékozódni az aktuális banki törlesztő részletekről? Online Hitelkalkulátorunkkal otthonából is kényelmesen számolhat!

A honlapunkon elérhető Hitelkalkulátor az ingatlan1.hu Pénzügyi Partnere segítségével az aktuális hitelpiacon elérhető legfrissebb hiteltörlesztéseit tartalmazza, naprakész információt nyújtva a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióiról.

[calculator]

A Hitelkalkulátor működése egyszerű: a felsorolt hitelcélok közül Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A hitelcélok az alábbiak lehetnek: szabad felhasználás ingatlanfedezettel, használt lakásvásárlás, új lakásvásárlás, építési hitelek, lakásfelújítás, lakáskorszerűsítés, telekvásárlás, adósságrendezés ingatlanfedezettel, személyi kölcsön fedezet nélkül. A futamidő 5 éves lépésközökkel szintén kiválasztható. A felvenni kívánt hitel összegét pedig szabadon megadhatja. Ezt követően a Kalkuláció feliratra kattintva megjelenik Ön előtt a kívánt hitelcélnak, futamidőnek és összegnek megfelelő havi törlesztő részlet, mely elsősorban a tájékoztatás célját szolgálja.

A várható törlesztő részlet mellett a Hitelkalkulátor megjeleníti az adott kölcsön devizanemét és a teljes hiteldíj mutató (THM) mértékét is. Ha elnyeri tetszését a kalkulátor által megjelenített törlesztő részlet, akkor arról további részletes tájékoztatást is kérhet, az Ajánlatot kérek címkére kattintva. Amennyiben a Hitelkalkulátorban megjelenő törlesztő részlettől függetlenül, egyénre szabott ajánlatot szeretne kérni, akkor ezt is megteheti személyre szóló ajánlatkéréssel. Mindkét esetben online ajánlatkérő nyomtatványunkat kell kitöltenie, melynek során fontos, hogy a pontos adatok kerüljenek megadásra. Az űrlapon feltett kérdések egyrészt a hiteligénylő életkorára, foglalkozására és jövedelmi helyzetére, valamint BAR státuszára, másrészt a fedezetül bevonható ingatlan legfontosabb adataira (érték, földrajzi elhelyezkedés, terheltség) vonatkoznak.

Pénzügyi Partnereink Hiteltanácsadói egy munkanapon belül kidolgozzák az Ön által kért ajánlatot, megkeresve az Ön számára legkedvezőbb hiteltermékeket, majd elküldik a megadott e-mail címre. A részletes ajánlat a fent megjelölt információkon túl tartalmazza az adott konstrukció aktuális kamatát és kezelési költségét, valamint a járulékos költségeket tételesen.

A Hitelkalkulátor által megjelenített – törlesztő részletet tartalmazó – táblázat alatt Ön megtalálja az adott hitelcélra vonatkozó legfontosabb igénylési feltételeket és jellemzőket is.

A Hitelkalkulátor által számolt törlesztő részletek nem minősülnek hivatalos ajánlatnak, csupán a bankpiacon elérhető legkedvezőbb törlesztő részleteket mutatják.

Még nem találta meg álmai lakását vagy családi házát? Az univerzális ingatlan1.hu keresőivel több ezer ingatlan hirdetés között válogathat és kérhet személyre szóló finanszírozási ajánlatot pénzügyi partnereinktől vagy ingatlanközvetítőktől.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply