ingatlan1.hu

Terhelt ingatlanra hitelfelvétel

utolsó módosítás: 2012. május 22. kedd - (07:43)

Jelenleg 11.000 EUR szabad felhasználású hitelem van, részlete 28.000.-Ft. 14 millió Ft értékű ingatlanomra van bejegyezve. Nem akarom kiváltani, mert 275 EUR árfolyamon vettem fel.

Szükségem lenne 2-2,5 millió Ft felújítási hitelre. Hol vehetnék fel, mert sehol nem akarnak adni, mivel az ingatlan terhelt. Jövedelmem 130-150 e Ft. Adóstárs van.

Éva

Kedves Éva!

Hitellel terhelt ingatlanra is vehető fel további kölcsön, ha az ingatlan értéke elbírja a további terhelést és az igénylő igazolható jövedelmébe belefér az újabb hitel havi törlesztése.

A 14 millió forint forgalmi értékű ingatlanra a bejegyzett összegen felül elvileg – a háztartás rendszeres bevételeitől és kiadásaitól függően – felvehető az Ön által kért 2-2,5 millió forint.

Jelzálogjogának második ranghelyre történő bejegyzéséhez azonban nem minden bank járul hozzá. Ahhoz, hogy személyre szóló kalkulációt tudjunk készíteni Önnek, további adatokra is szükség lenne, melyeket online Hitelkalkulátorunkból elérhető ajánlatkérő nyomtatványon adhat meg.

A  részletek ismeretében pénzügyi Partnerünk tájékoztatni fogja Önt az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakásfelújítási hitelekről!


Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)
Település:Hitelkalkulátor | Mekkora havi részletekkel számolhatok?

(válasszon)
Ft
(válasszon)

Tegye fel kérdéseit vagy szóljon hozzá Ön is a témában!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

CAPTCHA Kép

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partnerünk

Hitelnet